Samarbeid med oss og tjen penger som affiliate-partner

Har du hørt om affiliate marketing? Det er en klassisk teknikk innen markedsføring, som går ut på å markedsføre produkter og tjenester med hensikt om å oppnå konverteringer. Influencere er typiske markedsførere innen affiliate. Vi søker nå flere samarbeidspartnere, som kan hjelpe oss med å tilby de beste løsningene innenfor kredittkort og finansielle produkter til mennesker bosatt i de tusen hjem. Du får utbetalt en kompensasjon når noen bestiller et kredittkort gjennom oss.

Vi liker deg allerede litt ekstra godt hvis du har:

  • Erfaring innen digital, performance-basert markedsføring med fokus på å oppnå konverteringer
  • Eier eller administrerer nettsteder/blogger/platformer som har relevant trafikk for vår målgruppe, enten direkte eller indirekte (eksempelvis kan direkte relevans være finansielle produkter, mens indirekte relevans kan være reisemagasin og livsstilsblogger)
  • God kjennskap til privatøkonomi, kredittkort, finansiering etc. Formell utdannelse er et stort pluss, men ikke et krav
  • Kan levere trafikk, leads og konverteringer med en god kombinasjon av kvalitet og kvantitet

Er dette deg? Kontakt oss gjennom å klikke her, så kommer vi tilbake til deg i løpet av kort tid. Vi har en rekke nettportaler i ulike nordiske land, og det kan derfor være muligheter for å bygge et langsiktig samarbeid på flere områder. Vennligst merk at markedsføring av finansielle produkter kan være strengt regulert, og at all markedsføring gjennom affiliate-prinsippet skjer for egen regning og risiko.

På et generelt grunnlag tillater vi ikke å kombinere vårt affiliateprogram med bruk av PPC-annonsering, betalte annonser i sosiale kanaler, budgivning på vårt eller våre partneres navn og merkevarer, eller andre nedlastbare programmer slik som plugins, software eller andre metoder som kan defineres som «black hat». Vi stiller derimot gjerne med tips og råd basert på våre erfaringer.